Let's rock!

weare@rockingit.nl

Building solid creations

Klaar om online te rocken? Bij Rocking IT draait het om het leveren van digitale oplossingen die écht werken. Van het schrijven van maatwerk code tot het creëren van eye-catching content. Wij staan klaar om jouw ambities te verwezenlijken! 

In de bruisende digitale arena van vandaag is het hebben van een krachtige online aanwezigheid geen luxe meer, maar een absolute noodzaak. Bij RockingIT zijn we er om je te begeleiden op je reis naar succes.

Met een cocktail van expertise, passie en toewijding, bieden we een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om je bedrijf te laten rocken in het digitale landschap. Van het creëren van interactieve, gebruiksvriendelijke webapplicaties met onze front-end en back-end development diensten, tot het ontwerpen van prachtige, intuïtieve gebruikersinterfaces met ons UI/UX design. We hebben alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke digitale ervaring te creëren.

Front-End Development

Bij RockingIT weten we dat een geweldige gebruikerservaring begint aan de voorkant van je webapplicatie. Daarom bieden we topklasse front-end development diensten aan. We gebruiken de nieuwste technologieën zoals HTML5, CSS3, JavaScript, React en Angular om interactieve, responsieve en gebruiksvriendelijke webapplicaties te creëren. Wij hebben de expertise om je visie tot leven te brengen.

We begrijpen ook dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat we een webapplicatie creëren die niet alleen er geweldig uitziet, maar ook functioneel en toegankelijk is. We volgen de beste praktijken voor front-end development om een snelle laadtijd, cross-browser compatibiliteit en responsief design te garanderen.
UI/UX Design

Een geweldige gebruikerservaring gaat verder dan alleen een mooi design. Bij RockingIT begrijpen we dat een doordacht UI/UX design essentieel is voor het succes van je webapplicatie of app. Ons team van ervaren ontwerpers zorgt ervoor dat jouw digitale producten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk.

We nemen de tijd om jouw merk, je doelen en je doelgroep te begrijpen, zodat we een design kunnen creëren dat echt resoneert met je gebruikers. We besteden aandacht aan elk detail, van de kleurenschema's tot de plaatsing van de knoppen, om ervoor te zorgen dat jouw gebruikers een naadloze en plezierige ervaring hebben. We houden ook rekening met de nieuwste trends en innovaties in UI/UX design om ervoor te zorgen dat jouw webapplicatie of app er modern en fris uitziet.
Back-End Development

Een webapplicatie of app is zo goed als zijn fundament. Bij RockingIT bieden we robuuste back-end development diensten aan die ervoor zorgen dat jouw digitale producten soepel draaien. We gebruiken geavanceerde technologieën zoals Node.js, Python, Ruby on Rails en PHP om veilige en schaalbare serverzijde applicaties te bouwen.

We begrijpen dat de back-end van een webapplicatie of app net zo belangrijk is als de front-end. Daarom zorgen we ervoor dat onze back-end oplossingen niet alleen functioneel zijn, maar ook geoptimaliseerd voor prestaties en beveiliging. We volgen de beste praktijken voor back-end development, inclusief het gebruik van moderne architectuurpatronen en het implementeren van grondige testprocedures.

Marketing

In de digitale wereld van vandaag is zichtbaarheid alles. Bij RockingIT kunnen we je helpen om je online aanwezigheid te vergroten met onze uitgebreide marketingdiensten. We gebruiken bewezen strategieën zoals SEO, SEA, content marketing, social media marketing en pay-per-click advertising om je bereik te vergroten, je doelgroep te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Social Media Advertising
In de wereld van vandaag is social media niet meer weg te denken. Het biedt een krachtig platform voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken en te engageren. Bij RockingIT hebben we ons gespecialiseerd in social media advertising. We gebruiken platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn om je merk onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen, op het juiste moment.

Google Ads
Als het gaat om online adverteren, is Google Ads een krachtig hulpmiddel dat je niet kunt negeren. Met Google Ads kun je je advertenties weergeven aan mensen die actief op zoek zijn naar wat je te bieden hebt. Bij RockingIT hebben we ons gespecialiseerd in Google Ads. We hebben de kennis en ervaring om effectieve advertentiecampagnes te creëren die je zichtbaarheid vergroten, verkeer naar je website leiden en de verkoop stimuleren.

We begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom creëren we op maat gemaakte marketingstrategieën die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We analyseren je markt, identificeren kansen en ontwikkelen een plan om je online aanwezigheid te maximaliseren. We houden de prestaties van je campagnes in de gaten en passen onze strategieën aan op basis van de resultaten om ervoor te zorgen dat je het beste rendement op je investering krijgt.

Contentcreatie

Content is koning in de digitale wereld. Wij creëren boeiende, relevante en SEO-geoptimaliseerde content. Of je nu hulp nodig hebt bij het schrijven van blogposts, bij copywriting, het maken van social media posts, video's of infographics. We hebben je gedekt en gaan het rocken.

Maar we gaan verder dan alleen het creëren van content. We ontwikkelen een uitgebreide contentstrategie die is afgestemd op jouw merk en je doelen. We onderzoeken je doelgroep, identificeren de soorten content die ze het meest aanspreken en creëren een contentkalender om je berichtgeving te organiseren en te plannen. We zorgen er ook voor dat elke stuk content dat we creëren, is geoptimaliseerd voor zoekmachines om je online zichtbaarheid te vergroten.