Ready to rock?

weare@rockingit.nl

Wij zijn gedreven door de kracht van technologie en design, en gepassioneerd door het leveren van uitzonderlijke resultaten. We zijn er trots op te opereren op het gebied van ontwikkeling, design en marketing, waar innovatie en creativiteit samenkomen om digitale ervaringen te creëren. In de snel veranderende digitale wereld begrijpen wij dat de combinatie tussen technologie en creativiteit de sleutel is tot succes. Onze projecten vertegenwoordigen een breed scala aan disciplines, allemaal gericht op het leveren van de best mogelijke resultaten voor onze klanten. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van ons kennen en kunnen.

Carsub

Carsub is het auto-abonnement van Nederland. Je rijdt voor een minimale periode van 30 dagen all-in (o.a. verzekering, onderhoud, reparatie, pechhulp en belasting) voor een vast bedrag per maand. Geniet van ultieme vrijheid en heb geen last van langlopende contracten, aanbetalingen, BKR-registratie of boetes bij beëindiging. 100% flexibel om te starten, wijzigen of pauzeren.

Front-end development • Back-end development • Contentcreatie
Quadcenter

Quadcenter is dé bestemming voor zowel nieuwe als gebruikte ATV's en UTV's. Actief in de landbouw, weg- en wegenbouw, ontspanning of sport, Quadcenter is dan het juiste adres. Het uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan quads en crossmotoren, geschikt voor avontuurlijke offroad-ritten en onroad-prestaties.

Front-end development • Back-end development
Douanedocument

Douanedocument werkt als douanevertegenwoordiger met geautoriseerde douanesoftware voor een snelle en correcte afhandeling van douaneformaliteiten. Ze bieden passend advies omtrent de import of export naar een land buiten de Europese Unie (EU).

Maatwerk back-end development
1UP Training

1Up training verzorgt trainingen voor organisaties, afdelingen en individuen. Dit zijn trainingen als Lean, Agile, RPA, Procesmanagement, Belbin teamrolcoaching, Lean Data Science of Campion Belt. Daarnaast richten ze zich op het werven en selecteren van talenten die voor langere tijd met plezier, persoonlijke ontwikkeling en vreugde kunnen blijven werken.

Front-end development • Back-end development • Grafische vormgeving