1UP training

Our work

What we've created.

The road to succes

1Up Training, een frisse start-up uit Rotterdam, is een opmerkelijk bedrijf dat zich richt op het continu verbeteren van organisaties, afdelingen en individuele talenten. Hun aanpak is uniek: ze maken complexe theorieĆ«n laagdrempelig en vertalen ze naar de praktijk. Van Lean en Agile, tot RPA, Procesmanagement, Workforce management en meer, bieden ze een breed scala aan trainingen en opdrachten via hun uitgebreide ondernemerscollectief. Een essentieel onderdeel van onze samenwerking met 1Up Training was het ontwikkelen van een platform dat niet alleen informatief was, maar ook functioneel.Ā 

API koppeling
We hebben koppelingen met API's van derden gemaakt om de mogelijkheid te creƫren dat trainees online trainingen kunnen kopen. Dit heeft geresulteerd in een platform dat een soepele en efficiƫnte gebruikerservaring biedt voor zowel de organisatie als haar klanten.
CRM systeem
1Up Training kan vanuit hun Customer Relationship Management (CRM) systeem gemakkelijk nieuwe trainingen toevoegen en beheren. Dit geeft hen de flexibiliteit om hun aanbod af te stemmen op de veranderende behoeften van hun cliƫnten en om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied.
Previous slide
Next slide

Talent management

1Up Training is niet zomaar een trainingsbedrijf. Ze hebben ook een aparte tak, 1Up Talent, die zich richt op het werven en selecteren van talenten. Ze streven ernaar om deze talenten te matchen met werk dat aansluit bij hun natuurlijke vaardigheden en competenties, waardoor ze met trots en plezier kunnen blijven groeien.

Om deze visie te ondersteunen, zijn ze ook bezig met de ontwikkeling van een platform om inefficiƫnties in het digitale recruitmentproces te elimineren. Dit wordt de basis van hun werkwijze, waarmee werkgevers en werkzoekenden gemakkelijker en sneller rechtstreeks met elkaar kunnen matchen.

Bij dit alles blijft de focus van 1Up Training altijd op de ontwikkeling van hun kandidaten – zowel professioneel als persoonlijk. Hun hele organisatie is erop gericht om ervoor te zorgen dat elk individu alles uit zichzelf en zijn of haar carriĆØre kan halen.

Front-end development

Naast het ontwikkelen van de website zelf en het ontwerpen van visuele elementen zoals de huisstijl en het logo, hebben we ook extra aandacht besteed aan het creƫren van visuals die de identiteit en boodschap van 1Up Training versterken. We hebben zorgvuldig gekozen afbeeldingen, grafische elementen en illustraties gemaakt die perfect aansluiten bij de sfeer en de waarden van het merk.

Door gebruik te maken van aantrekkelijke visuals hebben we de website tot leven gebracht en een positieve impact gecreƫerd bij de bezoekers. Dit resulteerde in een onderscheidende en gedenkwaardige gebruikerservaring die de geloofwaardigheid en professionaliteit van 1Up Training versterkt.

Partnership

Voor ons is 1Up Training een partner voor de lange termijn. De website die we voor hen hebben ontwikkeld is slechts het begin. Net als 1Up Training zelf, zijn we vastbesloten om de komende jaren te blijven doorontwikkelen en verbeteren. Met elke update en optimalisatie zullen we ervoor zorgen dat de website blijft aansluiten bij de groei en ontwikkeling van dit innovatieve trainingsbedrijf.

Bekijk onze andere cases