Quadcenter

Our work

What we've created.

The road to succes

Quadcenter.nl, een prominente aanbieder van Quads en ATV’s, en tevens leverancier van een uitgebreide selectie onderdelen, kwam bij ons met een boeiende uitdaging. Ze hadden een visie voor hun online aanwezigheid en wilden iets unieks ontwikkelen dat zowel eenvoudig als toekomstbestendig was qua design.

Custom webshop
We hebben een webshop ontwikkeld om hun uitgebreide assortiment aan Quads, ATV's en onderdelen online beschikbaar te maken. Niet zomaar een webshop. We hebben de webshop geĆÆntegreerd met een API van een derde partij, die verantwoordelijk is voor de levering van alle onderdelen - duizenden in totaal. Deze integratie zorgt ervoor dat de beschikbaarheid en prijzen van de onderdelen altijd up-to-date zijn, en biedt een vlekkeloze ervaring voor de klanten van Quadcenter.nl.
UI/UX Design
Middels een zorgvuldig en uitgebreid proces van UI en UX design hebben we een interface gecreĆ«erd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en intuĆÆtief. OP basis van verkregen inzichten hebben we een informatie-architectuur ontwikkeld, en wireframes gemaakt waarin de merkrichtlijnen, het kleurenpalet, typografie en iconografie van Quadcenter terugkwamen. Zo hebben we een interface gecreĆ«erd die de merkidentiteit weerspiegelt, een moderne uitstraling heeft en de gebruiker door de website leidt.
Vorige slide
Volgende slide

Front-end development

Middels front-end development op maat hebben we een visueel aantrekkelijke interface gecreƫerd voor de webshop van Quadcenter die ook gebruiksvriendelijk is. Met wireframes hebben we de structuur, lay-out, kleuren en typografie geoptimaliseerd om een consistente en aantrekkelijke merkidentiteit te creƫren. Het resultaat is een webshop-interface die de bezoekers moeiteloos door het winkelproces leidt en een naadloze en plezierige winkelervaring biedt bij Quadcenter.

Back-end development

Bij het bouwen van een dergelijke geavanceerde en functionele website was ook de ontwikkeling van een omvangrijke database een cruciaal onderdeel. Deze database is verantwoordelijk voor het beheer van de enorme hoeveelheid productgegevens, klantinformatie en bestelhistorie. Door het bouwen van deze robuuste en uitgebreide database, konden we ervoor zorgen dat de website zowel responsief als efficiƫnt is.

Partnership

Door deze reeks aan ontwikkelingen hebben we een toekomstbestendig, eenvoudig, maar toch uniek platform voor Quadcenter.nl gecreƫerd. En ook al is het eindresultaat een hoogwaardig, functioneel platform, ons werk stopt hier niet. Net als bij onze andere projecten blijven we nauw betrokken bij het voortdurend verbeteren en optimaliseren van de website, om te zorgen dat deze blijft voldoen aan de steeds veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten van Quadcenter.nl.

Bekijk onze andere cases