Douanedocument

Our work

What we've created.

The road to succes

Douanedocument.nl is een specialist op het gebied van douaneformaliteiten, die fungeert als Douane Vertegenwoordiger/Expediteur en gebruik maakt van geautoriseerde Douane software. Ze bieden deskundige diensten aan bedrijven die goederen importeren uit of exporteren naar landen buiten de Europese Unie. Het doel van Douanedocument.nl is om het complexe en tijdrovende proces van het verkrijgen van de juiste douanedocumenten te vereenvoudigen, zodat hun klanten zich kunnen concentreren op de kernaspecten van hun bedrijf.

Douanedocument.nl benaderde ons met de vraag om hen te helpen met een specifieke uitdaging. Hoewel ze al een functionele website hadden, ondervonden ze problemen met hun CRM-systeem. Het was niet schaalbaar, het miste essentiële functies en het maakte hun werkprocessen inefficiënt, wat resulteerde in aanzienlijk tijdverlies.

Custom CRM systeem
Op basis van brainstormsessies hebben we een nieuwe, schaalbare database en een bijpassend CRM-systeem ontwikkeld dat op maat was gemaakt om aan hun unieke behoeften te voldoen. Het nieuwe CRM-systeem dat we hebben ontwikkeld is ontworpen om mee te groeien met hun bedrijf. Het is flexibel, uitbreidbaar en kan gemakkelijk worden aangepast om aan te sluiten bij hun evoluerende behoeften en doelstellingen. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel dat hen zal ondersteunen bij hun snelle interne en externe groei.

Back-end development

Het op maat gemaakt CRM-systeem vereiste verschillende geschreven codes, waarmee we de efficiëntie en nauwkeurigheid van het documentatieproces hebben verbeterd. Het CRM-systeem is op maat ontworpen en ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op hun workflow en processen. Het systeem omvat functies zoals het automatisch genereren van douanedocumenten, het bijhouden van zendingen, het beheren van klantinformatie en het genereren van rapporten en facturen.

Partnership

Bij Rocking IT begrijpen we dat technologie meer is dan alleen tools en processen. Het is een manier om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken, efficiënter te werken en betere diensten te leveren aan hun klanten. Door nauw samen te werken met Douanedocument.nl, konden we een oplossing ontwikkelen die niet alleen hun technologische problemen oploste, maar ook een aanzienlijke impact had op de manier waarop ze hun bedrijf runnen. Met ons nieuwe CRM-systeem kunnen ze nu hun werkprocessen efficiënter beheren, hun klantenservice verbeteren en hun bedrijf verder uitbouwen.

Bekijk onze andere cases